Elnökség


15310647_1410109032355261_1259826313_n

Teljes név: Radics Rudolf
Becenév: Rudi
Pozíció: Elnök
Iskola: UKF Nyitra, magyar nyelv és irodalom- biológia tanári szak

Hogy kerültem be a JuGyIk-ba? – Már a kezdetektől tetszett az, amit a JUGYIK képvisel, nemcsak a magyar egyetemi közösségért való tenni akarás, hanem az összetartozás, amely mindmáig elengedhetetlen összetevője annak, hogy mi szervezők össze tudunk dolgozni, akár a legnagyobb káoszban is. Ezért döntöttem úgy, hogy én is tagja szeretnék lenni a JUGYIK csapatának, s máig úgy gondolom, ez volt a legjobb döntés a részemről.

Mi a legjobb dolog, ami eszembe jut a JuGyIK-kal kapcsolatban?
Mi a legjobb dolog? Nehéz kiemelni párat, de azért megpróbálom: szédületes bulik, közösségi élet, vizsgák előtti „ereszdelahajam”, csapatszellem, összetartás, élménydús programok, felejthetetlen egyetemi élet.

noemi

Teljes név: Kovács Noémi
Becenév: Nócy, Mimi
Pozíció: Pénzügyfelelős alelnök
Iskola: UKF Nyitra, magyar nyelv és irodalom- biológia tanári szak

JuGyIK és én: A kezdet mindenki számára nehéz. Így volt ez velem is, amikor Nyitrára kerültem egyetemre. Új hely, új emberek, csupa-csupa szokatlan dolog. Szerencsémre találkoztam a JuGyIK-kal, ahol a sok színes program keretein belül sikerült sok új emberrel megismerkednem, akik jó tanácsokkal láttak el. Rögtön tudtam, hogy részese akarok lenni ennek a csodás csapatnak.

Hogy mi is tudná jellemezni ezt a szuper csapatot?
Barátság, jókedv, szórakozás, összetartás, nevetés, programszervezés, bulizás, családias hangulat és még sorolhatnám. Várunk téged is! ☺

15328304_923950784371460_365391494_n

Teljes név: Angyal Erika
Becenév: Erica
Pozíció: Belügyes alelnök
Iskola: UKF Nyitra, KETK- magyar nyelv és irodalom- biológia

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba?
Középiskolában hallottam a JuGyIK-ról az egyik tanáromtól, Nagy Gábortól, akiről, mint később kiderült elnöke volt a klubnak. Aztán jött a Gímesi Művelődési Tábor és Gólyatábor, szeptemberben az első nyílt gyűlésem, s azon kaptam magam, hogy egy hónap múlva már a JuGyIK 50.születésnapi programhetét szervezem. Azt hiszem, így nagyjából…

15301335_1613784861981903_980331567_n

Név: Major Eleonóra
Becenév: Nóri
Pozíció: Külügyi alelnök
Iskola: UKF Nyitra, óvópedagógia

Bemutatkozás: Jelenleg a Közép-európai Tanulmányok Karán végzem a tanulmányaimat, mint óvópedagógus. Itt ismerkedtem meg a Juhász Gyula Ifjúsági klub által szervezett programokkal, és ekkor döntöttem el, hogy ide szeretnék én is tartozni. Jelenleg én vagyok a klub külügyi alelnöke.

Mit jelent számomra a JuGyIK?
A JuGyIK számomra nem csak a programokról, eseményekről, szórakozásról szól, hanem arról, hogy az elnökségi tagok és a szervezők jelentik nekem a második otthont, és egyben a második családot is. Egyszerűen imádom, és megéri keményen dolgozni érte.

 

14233366_1160962227305031_960692231_o

Teljes név: Csanak Szilárd
Becenév: Szili
Pozíció: Ellenőr
Iskola: UKF Nyitra, KETK- Regionális idegenforgalom

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba?
Gímesnek köszönhetően, hiszen ott találkoztam a JUGYIK-os szervezőkkel, akik beszerveztek engem az első gyűlés alkalmával.

Mit jelent számomra a JuGyIK?
Bulik, szórakozás, barátok, GMT, GNyT, DH, HP, és minden, ami élvezetesebbé teszi az egyetemi életet.

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat