Elnökség


Teljes név: Csobády Csilla
Pozíció: elnök
Iskola: UKF, magyar nyelv és irodalom – biológia tanári szak

Rövid jellemzés: Szeretettel fordulok az emberek felé, szívesen meghallgatom őket és próbálok segíteni. A nehezebb pillanataimban is mosolyogni látsz.

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba?

A JuGyIK-kal először a Gímesi Művelődési- és Gólyatáborban találkoztam, de hallottam róla már régebben is. Nyitrára érkezve a tábornak köszönhetően nem éreztem magam annyira elveszve, volt akihez fordulhatok. Aztán egyszer írt Melinda, hogy menjek el gyűlésre. Elmentem, és onnantól nem volt megállás, magával szippantottak az események, a barátok, a buli, az egész közösség!

Mit jelent számomra a JuGyIK?

Egy olyan közösség, amely próbál azért tenni, hogy összetartsa a Nyitrán (akár környékén) élő magyarságot – nyilván főleg az egyetemistákat tekintve. A szürke hétköznapokat színesebbé, az egyetemista életet elviselhetőbbé tesszük az  eseményekkel. Meghatározó pont lett az életemben, a JuGyIK által rengeteg új embert ismertem meg és nagyon sok tapasztalattal gazdagottam. Olyan dolgokra tanított meg, amire az egyetem nem tudott volna. Jó egy ilyen közösség részévé válni, bármilyen funkciót is töltsön be az ember.


Teljes név:  Lajos Petronella
Pozíció:  Külügyes alelnök
Iskola: UKF, óvodapedagógia

Rövid jellemzés: általában mosolygós vagyok

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba? Ismerősök által.

Mit jelent számomra a JuGyIK? Az egyetemi évek alatti értelmes kikapcsolódást.


 Sirgely Borbála

Teljes név:  Sirgely Borbála
Pozíció:  Ellenőr
Iskola: UKF, óvodapedagógia

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba? A JuGyiKkal 4 éve ismerkedtem meg, mikor elsősként Nyitrára jöttem és a kollégiumban egy szobába kerültem az akkori elnökkel és alelnökkel. Először nem igazán tudtam, mi is az a JuGyIK és mivel foglalkozik. Nem telt sok időbe, hogy megismertessék velem és rögtön aktív tagja lettem ennek a csodálatos közösségnek.

Mit jelent számomra a JuGyIK? Amint eszembe jut ez a csapat a következőkre tudok gondolni: elszántság, összetartás, törekvés, szórakozás, barátság, egy második család.


24337584_947554428725911_959568828_n

Teljes név:  Éliáš Dominika
Pozíció:  Média-felelős alelnök
Iskola: UKF, óvodapedagógia

Rövid jellemzés: Egy lány, aki folyton útkereső.

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba? A JuGyIKkal, mint fogalommal a Gímesi Művelődési Táborban találkoztam először. Akkor elhatároztam, hogy részt veszek az első nyitott gyűlésen, és azóta is visszajárok.

Mit jelent számomra a JuGyIK? Ehhez hasonló kérdéseknél az ember mindig próbál nem közhelyes válaszokat adni. De ha részese vagy a JuGyiK-os varázslatnak vagy éppen te is alkotója vagy a csodának nem is tűnik közhelyesnek, hogy számomra egy életérzést jelent. Ez az életérzés segített új barátságokat kötni, akikkel a közös ötletelés határa a csillagos ég. Szeretek a csapathoz tartozni. Ha nem hiszed járj utána!


Teljes név: Bugár Zsófia
Pozíció: médiós alelnök
Iskola: UKF, óvodapedagógia

Rövid jellemzés: Szabadidőmben szeretek sportolni, edzeni és a barátaimmal szórakozni.

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba? A csoporttársaimnak köszönhetően ismerkedtem meg a JuGyIK-kal, ahol nagyon sok segítőkész, jószívű, elszánt és jókedvű emberke dolgozik együtt és segíti egymást. Kiváló kollektíva!
Mit jelent számomra a JuGyIK? Számomra a JuGyIK remek lehetőséget nyújt arra, hogy fejlesszem a szociális képességeim – csapatmunka, segítségnyújtás, szervezés -, illetve arra, hogy sok, színes személyiséggel rendelkező embert ismerhessek meg és dolgozzak együtt velük.


Teljes név: Tomasek Friderika
Pozíció: alelnök, pénzügyes
Iskola: UKF, angol nyelv és irodalom – biológia tanári szak

Rövid jellemzés: Szeretem a zsiráfokat és nem szeretem a rózsaszínt

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba? Elmentem gyűlésre és ezáltal tag lettem.

Mit jelent számomra a JuGyIK? Egy közösség, jó társaság, jófej emberekkel és örülök, hogy a tagja lehetek.

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat