Elnökség


Teljes név: Csobády Csilla
Becenév: Csillus (de a Csilla a kedvencem)
Pozíció: elnök
Iskola: UKF, magyar nyelv és irodalom – biológia tanári szak

Hogyan kerültem a JuGyIK-ba?  A JuGyikkal először a Gímesi Művelődési és Gólyatáborban találkoztam, de hallottam róla már régebben is. Nyitrára érkezve a tábornak köszönhetően nem éreztem magam annyira elveszve, volt akihez fordulhatok. Aztán egyszer írt Melinda, hogy menjek el gyűlésre. Elmentem, és onnantól nem volt megállás, magával szippantottak az események, a barátok, a buli, az egész közösség!


 Sirgely Borbála

Teljes név: Sirgely Borbála
Becenév: Boro
Pozíció: Ellenőr
Iskola: UKF, KeTK Nyitra, tanítóképző

JuGyIK és én: 
A JuGyiKkal 4 éve ismerkedtem meg, mikor elsősként Nyitrára jöttem és a kollégiumban egy szobába kerültem az akkori elnökkel és alelnökkel. Először nem igazán tudtam, mi is az a JuGyIK és mivel foglalkozik. Nem telt sok időbe, hogy megismertessék velem és rögtön aktív tagja lettem ennek a csodálatos közösségnek.

Hogy mi is tudná jellemezni ezt a szuper csapatot?
Amint eszembe jut ez a csapat a következőkre tudok gondolni: elszántság, összetartás, törekvés, szórakozás, barátság, egy második család.


24337584_947554428725911_959568828_n

Név: Éliás Dominika
Becenév: Domcsi, Domini
Pozíció:  Média-felelős alelnök
Iskola: UKF Nyitra, óvopedagógia

Bemutatkozás:  Egy lány, aki állandó útkereső.

Mit jelent számomra a JuGyIK?
Ehhez hasonló kérdéseknél az ember mindig próbál nem közhelyes válaszokat adni. De ha részese vagy a JuGyiK-os varázslatnak vagy éppen te is alkotója vagy a csodának nem is tűnik közhelyesnek, hogy számomra egy életérzést jelent. Ez az életérzés segített új barátságokat kötni, akikkel a közös ötletelés határa a csillagos ég. Szeretek a csapathoz tartozni. Ha nem hiszed járj utána!

 

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat