Elnökség


DSC_0038

Teljes név: Szilágyi Melinda
Becenév:
 Melinda (nem szeretem ha becéznek 😀 )
Pozíció: Elnök
Iskola: UKF Nyitra, történelem és biológia tanári szak

Hogy kerültem be a JuGyIk-ba? –  A JuGyIK-kal mint fogalommal először a Gombaszögi Nyári Tábor poharán találkoztam. Akkor még nem sejtettem, milyen lehetőségeket rejt ez a fogalom. A Gímesi Művelődési Tábor és Gólyatábor lehetőséget kínált arra, hogy megismerkedjek a Juhász Gyula Ifjúsági Klubbal. Az ifjúsági klub Nyitrán magával ragadott. Kezdetben csak egyes programokra látogattam el. Később már a klubb tagjai, akiket ma már bátran nevezek barátaimnak egy közösséget nyújtott számomra, akik mint kis ,,gólyának,, védőbástyaként szolgáltak.

Mi a legjobb dolog, ami eszembe jut a JuGyIK-kal kapcsolatban?
A JuGyik minden amit egy egyetemi lét szimbolizálhat: barátság,  összetartozás, művelődési programok, bulik stb.

 

 

Sirgely Borbála

Teljes név: Sirgely Borbála
Becenév: Boro
Pozíció: Pénzügyfelelős alelnök
Iskola: UKF Nyitra, óvodapedagógia

JuGyIK és én: 
A JuGyiKkal 3 éve ismerkedtem meg, mikor elsősként Nyitrára jöttem és a kollégiumban egy szobába kerültem az akkori elnökkel és alelnökkel. Először nem igazán tudtam, mi is az a JuGyIK és mivel foglalkozik. Nem telt sok időbe, hogy megismertessék velem és rögtön aktív tagja lettem ennek a csodálatos közösségnek.

Hogy mi is tudná jellemezni ezt a szuper csapatot?
Amint eszembe jut ez a csapat a következőkre tudok gondolni: elszántság, összetartás, törekvés, szórakozás, barátság, egy második család.

 

 

25129825_1555575414529599_1119349349_o

Teljes név: Csobády Csilla
Becenév: Csillus (de a Csilla a kedvencem)
Pozíció: Külügyes  alelnök
Iskola: UKF, magyar nyelv és irodalom – biológia tanári szak

 Hogyan kerültem a JuGyIK-ba?  A JuGyikkal először a Gímesi Művelődési és Gólyatáborban találkoztam, de hallottam róla már régebben is. Nyitrára érkezve a tábornak köszönhetően nem éreztem magam annyira elveszve, volt akihez fordulhatok. Aztán egyszer írt Melinda, hogy menjek el gyűlésre. Elmentem, és onnantól nem volt megállás, magával szippantottak az események, a barátok, a buli, az egész közösség!

 

 

24337584_947554428725911_959568828_n

Név: Éliás Dominika
Becenév: Domcsi, Domini
Pozíció:  alelnök
Iskola: UKF Nyitra, óvopedagógia

Bemutatkozás:  Egy lány, aki állandó útkereső.

Mit jelent számomra a JuGyIK?
Ehhez hasonló kérdéseknél az ember mindig próbál nem közhelyes válaszokat adni. De ha részese vagy a JuGyiK-os varázslatnak vagy éppen te is alkotója vagy a csodának nem is tűnik közhelyesnek, hogy számomra egy életérzést jelent. Ez az életérzés segített új barátságokat kötni, akikkel a közös ötletelés határa a csillagos ég. Szeretek a csapathoz tartozni.Ha nem hiszed járj utána ?.

 

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat