Rólunk


Mi az a JuGyIK?

Juhász Gyula Ifjúsági Klub (JuGyIK) nemcsak a Diákhálózat egyik tagszervezete, hanem egy olyan közösség is, amely programok színes tárházával bepillantást kínál az egyetemi élet szépségeibe.

Kik alkotják az elnökséget?

Elnök: Csobády Csilla
Pénzügyes alelnök: Tomasek Friderika
Ellenőr: Sirgely Borbála
Külügyes alelnök: Lajos Petronella

Média-felelős alelnök: Éliáš Dominika

Médiós alelnök: Bugár Zsófia

 

Miben rejlik a klub népszerűsége?

J: JÓ JUGYIKOSNAK LENNI – „A nyitrai diákélet számomra először szinte sokkolóan pezsgő volt. 1-2 hónap után aztán kezdtem átlátni a JuGyIK működését, és rájöttem, hogy az a legjobb, ha szinte minden programon részt veszek, mert ezeken a programokon tudom leginkább megismerni az embereket. Belőlük egy kisebb család alakul ki, még akkor is, ha nem egy szakra vagy suliba járunk” (Rebi)

U: UTÁNOZHATATLAN – „A JuGyIK utánozhatatlansága, vagy nevezzük inkább eredetiségnek, leginkább a szervezésben és az összefogásban nyilvánul meg. Szervezőként azt szeretem a legjobban, hogy jól tudunk együttműködni, hiszen közös célunk, hogy a nyitrai magyar diákok ne érezzék magukat idegennek ebben a városban és ezen az egyetemen.” (Erika)

GY: GYAKORLATIAS – „A JuGyIK egyik nagy erősségének a pragmatikusságot tartom. A klub gyorsan tud alkalmazkodni a diákok igényeihez, nyitott a folyamatos megújulásra. Ez a fajta rugalmasság egy egyetemi csoport számára elkerülhetetlen. Mindig akadnak új feladatok, kihívások, amikkel szembenézve fejlődni tudunk.” (Melinda)

I: INTENZÍV – „A  JuGyIK intenzív szórakozási lehetőséget nyújt minden egyetemista számára, akik széles választék közül válogathatnak. Minden szemeszterben megrendezésre kerülnek a népszerű magyarbulik, koncertek, karaoke-partik, kocsmatúrák és társasozós játékestek.” (Rudi)

K: KREATÍV – „A JuGyIK lehetőséget ad a magunkban mélyen elfojtott művészi tehetség kibontakozására, amikor előtörhet belőlünk a leleményes és fantáziadús személyiség. Ilyen program a Krea-Team vagy a Slam Poetry. A nyári hőségben a Gombaszögi Nyári Táborban nyílik lehetőségünk a kreativitásunk kiélésére, és akinek még ez sem elég, az őszi szemeszter kezdése előtt Gímes felé veheti az irányt, ahol tárt karokkal várjuk a gólyáinkat.” (Szili)

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat